Laboratorul de analize medicale – GRAL – Etajul 1

Serviciile medicale de laborator sunt externalizate – Laboratorul GRAL MEDICAL

Alte informatii

Laboratorul GRAL MEDICAL – servește Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon în regim de gardă NON-STOP – în specialitățile BIOCHIMIE,  BACTERIOLOGIE,COGULARE, GENETICA, HEMATOLOGIE, IMUNOLOGIE, PARAZITOLOGIE, VIRUSOLOGIE SI BIOLOGIE MOLECULARA cu aparatură de ultimă generație și speciliști școlarizați la cel mai înalt nivel.
- Laboratorul este în contract cu CASMB și efectuează analize medicale cu bilete de trimitere în limita plafonului acordat pentru pacienții din ambulatoriul spitalului și pentru alți pacienți care se adresează direct laboratorului solicitând analize cu bilet de trimitere sau plata directă.
- Orarul de recoltare este de luni până vineri de la ora 8.00 la ora 15.00 (inclusiv pentru teste PCR Covid sau Anticorpi anti Spike Covid).
- Rezultatele analizelor de laborator se ridică doar din recepție în intervalul orar 8.00-16.00 ( excepție fac rezultatele lucrate pentru spital, care se eliberează doar personalului medical la solicitare)
- Programul de programare pentru pacienții cu bilete CASMB este în ziua de 1 a lunii în curs și doar în recepție, personal, in intervalul orar 8.00-16.00.


Medic șef de laborator este Dr. Andreia Georgescu – medic specialist laborator si medic specialist hematolog.

Manager Gral Medical – punct de lucru SCU Sf. Pantelimon București, Daniela Melnic

Galerie imagini

Usor, rapid si eficient

Programeaza-te online sau telefonic

Medicii nostri iti stau la dispozitie. Programeza-te telefonic sau completand formularul online!