24/7 Servicii Medicale

La Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon “ se pot adresa toate urgentele indiferent de varsta sau domiciliu 24 de ore din 24 , 365 de zile pe an.

Ne Pasa de Pacienti!

Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon” din Bucuresti, singura unitate medicala de urgente ce deserveste Sud-Estul Capitalei, functioneaza eficient de peste 37 de ani.

Dezvoltare si Modernizare

De-a lungul timpului, a cunoscut continue transformari si modernizari, tinand pasul cu numeroasele inovatii si descoperiri din domeniul medical.

Program de Vizita Pacienti

Luni – Vineri 15.00 – 20.00
Sambata 10.00 – 20.00
Duminica 10.00 – 20.00

De ce noi?

Spital Modernizat
Spitalul Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon” este modernizat si utilat la standarde EUROPENE, beneficiind de aparatura noua si performanta.

Cadre Medicale Calificate
Suntem o echipa de medici cu experienta. In viziunea noastra pe primul plan este pusa sanatatea pacientului nostru si tratarea acestuia corespunzator.

Departamentul de Urgenta si Triaj
Sistemul nostru de triaj al pacientilor este foarte eficient, nici un pacient nu va astepta la sala de urgenta mai mult de 15 minute.

Spot prezentare si promovare a sectiilor de neonatologie si ginecologie din cadrul Spitalului Clinic De Urgenta “Sf.Pantelimon” Bucuresti

Crucea Casei Regale Oferita Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Pantelimon”
Pentru competenta si generositatea cu care au raspuns dezastrului uman din clubul Colectiv. Pentru simtul datoriei fata de cetatean si compasiune fata de cei raniti. Pentru etica dovedita in exercitarea profesiei si misiunii lor intr-un moment dificil. Pentru pretuirea pe care au dovetit-o fata de fiecare viata, principul fundamental hippocratic.